JYRKI

Ihmisten auttaminen on kiehtonut minua aina.  Nuorena autoin Sirkus Finlandian porukkaa pääsemään ongelle.  Kaivoin heille kastematoja kotitalon hevostallin takaa.  Sain palkaksi pääsylipun sirkukseen.  Uusista perunoista on huono tehdä muusia.  Meillä kotona oli hyvä perunakuoppa.  Toimitin sieltä aina kesäaikaan vanhoja perunoita paikalliseen kauppaan, jotta ihmiset saavat parempaa muusia.  Niistä sai hyvän hinnan.  Myöhemmin on tullut autettua ihmisiä turvaamaan omaisuuttaan sekä yrittäjiä menestymään busineksessään.  Monet kutsuvat tätä auttamista myös myymiseksi.

Toinen intohimoni on muutokset.  Osaamisen ja kokemuksen kartuttua työtehtävätkin ovat liittyneet vahvasti tähän.  Olen päässyt rakentamaan maan menestyvintä paikallislehtiketjua, päässyt kehittämään suuren viestintäkonsernin digitaalista liiketoimintaa. Päätoimittajana sain uudistaa yhden maan perinteikkäimmän kaupunkilehden toiminnan.   On tullut johdettua mainonnan tuotanto-organisaation muutosta kohti modernia markkinointiviestintäyhtiötä sekä viimeisimpänä autettua 120 myyjän organisaatiota uuden liiketoiminnan implementoinnissa.

Ehkä tämä muutoksen,  kehittämisen  ja kehittymisen tarve ajoi minut tähän.  Kirjoittamaan blogia matkasta kohti uutta.

Tähänastisen taipaleeni muutkin etapit näet parhaiten LinkedIn:stä

EDIT ELOKUU 2018

Tällä hetkellä työskentelen osin omistamassani viestintätoimistossa Helsingissä.  Aloitin tämän työstämisen jo keväällä Lissabonissa ja kotimaahan palattuani tartuin jo härkää sarvista.

Koska uskon jatkuvaan kehittymiseen ja uudistumiseen, tavoitteenani on rakentaa tämän rinnalle vielä toinen urapolku, jossa voisin yhdistää oman taustani, osaamiseni ja intohimoni.  Ehkä löydän vielä tavan, jolla voin yhdistää siihen myös asumisen niin Suomessa kuin Portugalissakin.